肛交常識一二

各位屋企嘅小朋友唔好怪我響度講18+,呢個係神聖明光社蔡志森與一位偉大母親重視嘅話題,當然佢地不能代表任何人,但既然有人對肛交咁有性趣,又唔知唔解,就一齊上一課啦。

(唔知呢幾日發生咩事嘅朋友,唔怪你,因為主流新聞根本無打算俾你知,keywords係「同志」同「香港」,其他唔多講,至於肛交嘅話題係11月11日城市論壇引起,請自行了解)

其實好簡單,上Wikipedia或者google下,唔難正確理解多少,唔知就唔好扮知收下口,進修性史及研究人類性行為先出聲,鍾意睇AV學都得。略破誤解幾點:

1)肛交不限於男同性戀者之間
2)男同性戀不一定進行肛交
3)進行與否與性取向無關

基本上,technically speaking,顧名思義,你有anus就可以有anal sex,即係男女或其他性別皆可,至於對方或自己有無penis都唔係問題,呢樣好易解決,亦唔一定要買工具,自己諗。

唔似得啲人談論平權時講性經分散視線,我唔係要討論性姿勢,而係要搞清楚,既然肛交不限男男亦不限於同性戀,響討論性取向議題提出有咩意思有咩用意?又無意思又冒犯,仲話自己提倡有意義的愛和人生?假如你不讚成某種姿勢甚至認為應立法禁止,係咪所有人(包括異性戀者)做愛都要打開門做俾你睇?把口唔俾人談戀愛,個腦又成日諗人地點做愛,都唔知邊個變態啲。

 

事實我要強調,雖然要教導一下無知人類,但呢個話題實在扯得太遠,而家係講平權,係講一個人響社會嘅應有對待,唔係講佢響睡房點對愛人,仲未清楚咩?

 

Anyway, keep calm and have anal sex.

(Image from Tumblr)

廣告
    • 匿名
    • 十一月 25th, 2012

    can’t agree more

  1. Can’t believe you don’t link to this video when you talk about this topic… Google “What What in the butt Samwell". That’s the most famous butt butt video~

  1. 一月 26th, 2013

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s