激share Gummi Bears

幅圖咁紅擺返響呢度做生招牌先

I have to thank my friend again for sending me the original picture!

 

gummi bear cannibalism

 

本身係好快一個貪玩惡搞,為免以後有咩誤會,講講事源:星期四我朋友響本blog嘅Facebook page分享咗一幅gummi bear廝殺相,我見熊仔數目同《天與地》角色數目相同而且含意吻合,就手到拿來加上「天與地」同TVB logo,點知一post百share,話咁快上千。見好多人話張圖好有創意,聲明一下,幅熊仔相唔係我影的,至於咁都俾我地遇到呢幅相,真係「如果命運能選擇」。呢度好多圖都係咁,響而家嘅網絡世界,唔洗次次講到咁明,你地都應該有本事明。

 

 二次創作萬歲 

 

 

講完正經事,大家繼續開心share啦~

 

廣告
  1. No trackbacks yet.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s