《奪命金》

Life Without Principle Myolie Wu

YouTube comment @12141312: 「不知為何, 任何以前TVB的甘草演員, 在杜sir的電影中都好像…經過 “電鍍" 般, 特別 “發光發亮"!」

@tlcwrain replies: 「yesyes! 連胡杏兒都變得不一樣!so lucky for her to be in 杜導’s film, 期待啊~」

胡杏兒響《奪命金》係唔係OKAY先,TVB演員係唔係唔係垃圾先,導演編劇加高層係唔係要檢討先!唔係話出色到要喊,起碼唔似《萬凰之王》睇到你要嘔,唔係第一次,TVB演員出到去拍戲即刻「識演」,唔識演嘅時候我地又應怪邊個?

返來電視睇睇《天與地》,佘詩曼智障都演到深層角色,證明爾淳仲響度。Cast & crew,crew & cast,真係「夾band先夾人」,麻煩無綫唔好嘥晒啲人!

廣告
  1. No trackbacks yet.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s