便便便便便便便便便便便便便便

唔知幾時啲奶粉廣告開始有便便trend,隨時叫觀眾便便撈飯。

 

 

@samuel3323:BB 有便便周圍同人講,重要 Share 俾人知,我唔撚想知,Block 柒你
@colanhong:叫設計呢個廣告個個柒頭自已食撚左d便便佢啦

 

 

雖然我幾鍾意吳君如,不過呢個廣告真係唔知想點,通常明星一拍保健產品就全部變白癡/騙子。

@cychick:吳君如問: 「你女女轉飲呢隻奶粉之後, D便便靚唔靚靚唔靚呀?」 答: 「靚!」 吳君如問:「有無你女女咁靚呀?」答:「有!」….. 嘩! 即係你女女好似舊屎咁靚?! -o-
@miki0425:唔好人講就信 咁點解我又要信你 X(

 

 

雖然美國雅培所謂嘅「醒目」好有問題,呢度又寸得OK啦。

 

廣告
    • Fi-O
    • 十月 3rd, 2011

    Oh my immaturity. I laughed at this for only too long.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s