CLEAN

我唔明點解呢,佢嘔完紅油(饗電視睇真係同漆油一樣)之後塊面同件衫可以轉個頭無咩跡?

另外請見 TVB Land 的 ACRYLIC PAINT VS KETCHUP

仲有,可能我太腌尖…佢地肯整污糟黃宗澤其實已經ok,不過硬係覺得有啲唔妥,好似係響個好乾淨嘅人身上監硬加啲色,而唔係整體有真實感嘅污糟效果;睇睇LOST,其實角色好多都美化,不過血、汗、泥、疤都有質感,層次豐富;而家睇阿龍有兩層:一層Bosco,一層顏料,即係呢,佢可以容忍塊面成日有幾撻嘢響度,但係又永遠有剃鬚,個頭又永遠keep住個髮型,做咕喱又可以成身乾爭爭…

廣告
  1. No trackbacks yet.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s